Onze Identiteit en aanpak

Een organisatie bestaat uit verschillende puzzelstukjes. Zoals een Tangram puzzel, geen legpuzzel van 3000 stukjes, slechts 7 verschillende vormen. Keep it simple.

En dan ga je puzzelen. Wat is onze identiteit? Waar staan wij bekend om? Wat willen we dat klanten over ons zeggen en doen ze dat ook? Dus: hebben we samen de puzzel goed gelegd? Is het voor iedereen duidelijk wat de puzzel voorstelt? Leven we onze identiteit en maken we dat voldoende zichtbaar?

Organisaties met een heldere identiteit hebben meer succes, presteren beter en zijn van nature gefocust op continu verbetergedrag.

Zo bent u altijd klaar voor de toekomst.


Meer weten? Bel of mail ons
Vanuit drie invalshoeken kun je naar zichtbaarheid van je organisatie kijken.

YOU

De klant is de persoon waar je het voor doet. Gelooft de klant waar je voor staat? Hoe kijkt de klant naar ons?


WE

Wie zijn wij als team of organisatie. Hoe hebben wij ons georganiseerd? En zien onze klanten ons eigenlijk wel zoals wij dat willen en bedoelen?


I

De individuele medewerker. Ik ben en maak het verschil voor de klant. Ben ik eigenlijk wel voldoende onderdeel van het team? Hoe werk ik bijvoorbeeld samen?


Makkelijk te onthouden: You We I. Op zijn Hollands joe wie ai.

Image

Over Ineke

Ik geloof in het bouwen van bruggen en in verbinding. Verbinding tussen theorie en praktijk, teams, organisatieonderdelen, domeinen en vooral tussen mensen. Ik ben nieuwsgierig naar hoe mensen interacteren, presteren en functioneren. Als een verbaasde kabouter verwonder ik me regelmatig over hoe zaken zijn georganiseerd. Voor mij is niets vanzelfsprekend en ik houd samen met onze klanten graag zaken tegen het licht. Natuurlijk altijd met het doel om het beter, eenvoudiger en leuker te maken.

Ik heb een achtergrond in Zorg, Onderwijs, Welzijn en Gemeente. Vanuit diverse rollen in het lijn-, programma- en projectmanagement heb ik me voornamelijk beziggehouden met transitie en innovatieprocessen. Als ondernemer richt ik me op organisatieontwikkeling en conceptontwikkeling binnen het sociaal domein.

Naast vrijwilligerswerk ben ik in mijn vrije tijd graag in de weer met Interieur design en styling. Verder haal ik ontspanning en inspiratie uit Kunst, Design en Cultuur.


Kijk ook op mijn linkedIn profiel.
Image

Over Jeroen

Ik geloof in samen sterker, samen beter, samen slimmer. Mijn doel is altijd om groepen, diensten of producten te verbeteren. Voor je klant als uitgangspunt en voor je organisatie als logisch gevolg.

Ik ben als autodidact begonnen met marketing en customer experience. Ik heb mij gespecialiseerd in nieuwe media, social media, CRM, klantgerichtheid en (project)management.

Deze ervaring nam ik mee in mijn masterstudie Marketing aan de VU Amsterdam. Deze master heb ik cum laude afgerond in 2015.

Verbinden en inspireren is wie ik ben en wat ik doe. In al mijn werk vertrek ik altijd vanuit innovatieve, creatieve concepten.

Ik hou van verhalen en raak gemakkelijk geïnspireerd. Sta regelmatig als spreker op podia. Zo kom je tot nieuwe inzichten en tot nieuwe ideeën. Dat is echt het leukste om te doen, samen iets moois ontwikkelen.

Ik heb een vrouw en drie dochters, de bron van mijn energie en creativiteit.


Kijk ook op mijn linkedIn profiel.